Tokaterbaahaberlerisondakika Haberleri

tokaterbaahaberlerisondakika haberleri ve güncel tokaterbaahaberlerisondakika gelişmeleri, tokaterbaahaberlerisondakika ile ilgili tüm video, tokaterbaahaberlerisondakika fotoğrafları ve tokaterbaahaberlerisondakika haberleri Kelkit Gazetesi: Tokat Haber, Erbaa Haber, Son Dakika Haber sitemizde


ERBAA HABER

Erbaa İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, kahverengi kokarca böceğine karşı üreticileri uyardı.

ERBAA HABER

Erbaa’da kent merkezinde, Cumhuriyet meydanında her gün yüzlerce insanın önünden geçtiği aydınlatma direğinin kapatılmayan alt bölümündeki kablolar açıkta tehlike saçıyor.

ERBAA HABER

Erbaa Belediyesi tarafından Bilim Kültür ve Sanat Merkezi bahçesinde yapımına başlanan Hanife Büşra Konyar Sanat Atölyesi’nin yapımı tamamlandı.

ERBAA HABER

Erbaa’da kaldırım işgali yıllardır devam ediyor... Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, kaldırım ve yürüyüş yollarına yeni düzenleme getirdi.

ÖZEL HABER

Hakkari'de durdurulup arama yapılan minibüste, bal kabakları içerisine saklanmış 14 kilo 100 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi, sürücü gözaltına alındı.

ERBAA HABER

Türkiye’nin ev sahipliği yaptığı Dünya Plaj Güreşi Şampiyonası'nda Erbaalı Milli Güreşçi Yunus Coşkun altın madalya kazandı.

ÖZEL HABER

Ankara'da sosyal medya platformları üzerinden provokasyon yaptığı belirlenen 4 şüpheli, tutuklandı.

ÖZEL HABER

Kilis'te TIR ile minibüs çarpıştı kazada, 1'i ağır, 2 kişi yaralandı.

TOKAT HABER

Turhal Belediyesi, 2022 yılında tamamlanan yeni sanayi sitesinin yanına 34 dükkandan oluşan 3. etap bir site daha yapacak.

ÖZEL HABER

Maltepe’de Fatih Karagümrük Spor Kulübü Müdürü Yunus Yıldız’(38)ı tabancayla vurarak öldüren bacanağı Malik A.(45) polis tarafından Yalova’da gözaltına alındı. İstanbul,...