Sporcu Haberleri

sporcu haberleri ve güncel sporcu gelişmeleri, sporcu ile ilgili tüm video, sporcu fotoğrafları ve sporcu haberleri Kelkit Gazetesi: Tokat Haber, Erbaa Haber, Son Dakika Haber sitemizde


GÜNDEM

Tokat'ta, Recep Yazıcıoğlu XC Open Yamaç Paraşütü Mesafe yarışları heyecanı bugün 25’i yabancı olmak üzere 110 sporcu katılımı ile başladı.

SPOR

Türkiye Atletizm Federasyonu (TAF) Başkanı Fatih Çintimar, "Federasyon olarak hedefimiz, Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları'na 20’nin üzerinde sporcu ile katılmaktı.

GÜNDEM

Mersin merkezli 20 ilde düzenlenen yasa dışı bahis operasyonunda, aralarında 1 antrenör ile 24 lisanslı sporcunun da bulunduğu 71 şüpheli,...

SPOR

Muratpaşa Belediyesi'nin düzenlediği 35 yaş ve üzeri sporculara yönelik '7. Geleneksel Veteranlar Badminton Şenliği' Gazi Mustafa Kemal Spor Salonu'nda başladı.

SPOR

Bitlis Ahlat`ta, ilk kez Tekerlekli Kayak Türkiye Şampiyonası'na ev sahipliği yaptı. 5 kategoride 400 sporcunun katıldığı şampiyona 2 gün sürecek.

SPOR

Başkent EDAŞ bünyesinde faaliyet gösteren Başkent EDAŞ Spor Kulübü, 140’a yakın sporcu ile üst liglere futbolcu yetiştirmeye devam ediyor.

SPOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; Galatasaray Spor Kulübü yönetici, teknik heyet ve sporcularını kabul etti.

SPOR

Kadın Güreş Milli Takımı sporcusu Evin Demirhan Yavuz, "Türk kadını olarak 6 kotanın 5’ini alarak olimpiyatlara güçlü ve çok sayıda...

SPOR

İzmir'de düzenlenen 77'nci Balkan Büyükler Atletizm Şampiyonası başladı. İzmir Atatürk Stadı'nda gerçekleşen şampiyonaya 21 ülkeden 430 sporcu katıldı.

SPOR

Japonya’da 17-25 Mayıs 2024 tarihleri arasında düzenlenecek olan IPC Dünya Şampiyonası’na Türkiye Para Atletizm Milli Takımı, 5 sporcu ile katılıyor.

GÜNDEM

Bolu 14 FK U-18 takımının sporcuları, Karabük’e şampiyonaya giderken şiddetli rüzgâr sebebiyle bir TIR'ın dorsesinden düşen ısı yalıtım malzemelerini yol...

ERBAA HABER

Türkiye Vücut Geliştirme fitness ve bilek güreşi federasyonu tarafından düzenlenen şampiyonaya katılan Erbaalı sporcu Yusuf Eski Türkiye 3’üncüsü oldu.