Polis ekipleri Haberleri

polis ekipleri haberleri ve güncel polis ekipleri gelişmeleri, polis ekipleri ile ilgili tüm video, polis ekipleri fotoğrafları ve polis ekipleri haberleri Kelkit Gazetesi: Tokat Haber, Erbaa Haber, Son Dakika Haber sitemizde


GÜNDEM

Tarsus Pozantı Otoyolu'nda kontrolden çıkıp karşı şeride devrilen TIR'a, 1 TIR ile 5 otomobilin çarptığı zincirleme olayda 2'si ağır 6...

ÖZEL HABER

Adana’da polis ekiplerinin 'torbacı' diye tabir edilen sokak satıcılarına yönelik düzenlediği operasyonlarda gözaltına alınan 16 şüpheliden 6’sı tutuklandı.

ÖZEL HABER

Sakarya'nın Karasu’da zihinsel engelli kadın birdn ortalık kaybolmuştu vatandaşların ihbarı üzerine polis ekipleri ormanda arama çalışmaları başlattı.

ÖZEL HABER

Ankara Elmadağ ilçesinde yolcu indirmek için duran minibüs şoförüne arkadan otomobilin çarpmasıyla birlikte kaza oluştu.

ÖZEL HABER

İstanbul Bakırköy sahil yolunda seyir halinde olan sürücüsü arabanın hakimiyetini elinden kaçırarak kontrolden çıktı.

ÖZEL HABER

İzmit’te elinde çiçek, arkadaşları ile birlikte yürüyen kadını bacağından ve elinden vuran olayda kullandığı tabancayla birlikte yakalandı.

ÖZEL HABER

ATM para çekme makinelerine sahte para yatıran ve yerine gerçek para alan şüpheli gözaltına alındı.

ÖZEL HABER

Aksaray'da minibüsün otomobile arkadan çarpması sonucu 7 kişi yaralandı, kazada 4'ü çocuk.

ÖZEL HABER

İzmir'in 7 ilçesine düzenlenen operasyonda 42 ton sahte alkol ve alkol üretiminde bulunan ve kullanılan aletler ele geçirildi.

ÖZEL HABER

Siirt’te iki grup arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü, kavga etraftaki vatandaşların cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

ÖZEL HABER

Diyarbakır'da kaçak göçmenlerle mücadele ekipleri kentte kaçak göçmenlerle mücadelesini hızlandırdı.

GÜNDEM

Ankara'da polisi ekiplerinin düzenlediği operasyonda, minibüste Afganistan uyruklu 34 düzensiz göçmen ve 4 organizatör yakalandı.