Dönemi Haberleri

dönemi haberleri ve güncel dönemi gelişmeleri, dönemi ile ilgili tüm video, dönemi fotoğrafları ve dönemi haberleri Kelkit Gazetesi: Tokat Haber, Erbaa Haber, Son Dakika Haber sitemizde


ERBAA HABER

Erbaa’da Yer Köprü adı verilen Bizans döneminden kalma tek kemerli köprü, yöre halkı tarafından ulaşım için aktif olarak kullanılmaya devam...

ÖZEL HABER

Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde, Cumhuriyet döneminde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün başkanlığında Ankara dışında ilk ve tek Bakanlar Kurulu (İcra Vekilleri Heyeti)...

ÖZEL HABER

Edirne'de jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda satışa çıkarılmak istenen Osmanlı Dönemi'ne ait 150 yıllık kılıç ve kını yakalandı.

GÜNDEM

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Ankara temsilcisi MKE Ankaragücü, teknik direktör Tolunay Kafkas ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdılar.

ÖZEL HABER

Samsunspor Kulübü, teknik direktör Hüseyin Eroğlu ile karşılıklı olarak anlaşarak yollarını ayırdığını açıkladı.

GÜNDEM

A Milli Futbol Takımı’nda Stefan Kuntz dönemi sona erdi. TFF, son dönemde alınan kötü sonuçlar ve kötü futbol sebebiyle eleştrilerin...

ÖZEL HABER

Kayserispor, prensip anlaşmasına varıp, Kayseri'ye davet ettiği teknik direktör Recep Uçar ile 1+1 yıllık resmi sözleşme imzaladı.

EĞİTİM

Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, yeni eğitim öğretim döneminin başlangıcı sebebiyle bir mesaj yayımladı.

SPOR

Süper Lig ekiplerinden Gaziantep Futbol Kulübü, teknik direktörlük konusunda Marius Sumudica ile prensip anlaşmasına varıldı.

SPOR

Galatasaray ile prensip anlaşma sağlayan Tanguy Ndombele, İstanbul’da.

ÖZEL HABER

Deplasman’da karşılaştığı Karacabey Belediyespor’a ile 2-0 yenilen Bursaspor’da teknik direktör Yalçın Gündüz ile karşılıklı olarak anlaşarak yollarını ayırdı.

ÖZEL HABER

Bakan Tunç, Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısının ardından basın mensupları ile bir araya gelerek açıklamalarda bulundu.