Kitap Okuma Alışkanlığı Nasıl Kazanılır? Kitap Okuma Alışkanlığı Nasıl Kazanılır?

Vali Hatipoğlu mesajında;

Yepyeni bir eğitim öğretim dönemine başlıyor olmanın heyecanını öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizle birlikte yaşıyoruz.
Bütün çağdaş toplumlar gibi biz de eğitimin ne kadar hayati bir gereklilik olduğunun farkındayız.Günümüzde devletin tüm kademeleriyle birlikte Sivil Toplum Kuruluşları ve halkımızın tamamı eğitimi en öncelikli ihtiyaçlar sınıfına koymuştur. Nitelikli eğitime verilen bunca emeğin karşılığı alınmakta ve gelecekte çok daha heyecan verici sonuçların alınacağı bilinmektedir. Bu sebeple ülkemizin en büyük zenginliği şüphesiz yetişmiş insan gücüdür. 
Milli ve manevi değerlerinden kopmadan, bilimin ışığında, çağdaş dünyanın kazanımlarıyla donanmış; inançlı, idealist gençliğimiz hem güvencemiz hem gurur kaynağımızdır. Çocuklarımıza ve gençlerimize verilen emekten daha kutsal bir hizmet yoktur.
2023- 2024 eğitim öğretim yılında da geleceğimizin teminatı çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirmek için emek veren kıymetli eğitimcilerimize her alanda destek olmaya devam edeceğiz. 
Tokat’ımız gerek akademik başarıda gerekse nitelikli, psiko-sosyal olarak kendini gerçekleştirmiş insan yetiştirmekte önemli başarılara imza atmaktadır ve bu başarılar devam edecektir. 
2023-2024 eğitim öğretim yılında büyük hedeflere odaklanmış olan Milli Eğitim camiamızın, sevgili öğrencilerimizin, kıymetli velilerimizin ve eğitime desteğini asla esirgemeyen  resmi ve özel kuruluşların ve de tüm halkımızın yeni eğitim öğretim yılını kutluyor, öğrencilerimize ve öğretmenlerimize gönülden başarılar diliyoruz.” İfadelerine yer verdi.

Editör: HABER MERKEZİ