Çiçek Haberleri

çiçek haberleri ve güncel çiçek gelişmeleri, çiçek ile ilgili tüm video, çiçek fotoğrafları ve çiçek haberleri Kelkit Gazetesi: Tokat Haber, Erbaa Haber, Son Dakika Haber sitemizde


GÜNDEM

Türkiye’nin en önemli kış sporları merkezlerinden olan Uludağ, kayak sezonun ardından bu kez de kiraz ağaçlarının açan çiçekleriyle beyaza büründü.

ÖZEL HABER

Rekabet Kurulu, çevrim içi çiçek sipariş marketinin piyasadaki hakim durumunu kötüye kullandığı iddiasıyla soruşturma başlattı.

ERBAA HABER

Erbaa’da Ocak ayında hava sıcaklarının mevsim normallerinin üzerinde gitmesinden dolayı fındık ağaçları tomurcuklandı.

ERBAA HABER

Erbaa’da çiçekçiye sipariş veren vatandaş sevgilisinin boyu kadar çiçek buketi yapılmasını istedi. Siparişi alan çiçekçi kadar sevgilisi de şaşırdı.

ÖZEL HABER

Başakşehir'de Çiçek isimli kedi patileri ve kuyruğu kesilmiş şekilde bulundu. Çiçek'in bakımını üstlenenler kediyi öldürenlerin bir an önce bulunmasını ve...

ERBAA HABER

Tokat İl Tarım ve Orman Müdür Vekili Halil İbrahim Sever, Malatya İl Tarım ve Orman Müdürü Tahir Macit, Yazıhan Belediye...

ERBAA HABER

Erbaa İlçe Kaymakamı Dr. İsmail Altan Demirayak başkanlığında, kesme çiçek yetiştiren üreticileri ile toplantı yaptı.

ÖZEL HABER

İzmit’te elinde çiçek, arkadaşları ile birlikte yürüyen kadını bacağından ve elinden vuran olayda kullandığı tabancayla birlikte yakalandı.

ERBAA HABER

Erbaa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında yolda karşılaştığı kadınlara karanfil dağıtarak kadınlar gününü kutladı.