Antreman Haberleri

antreman haberleri ve güncel antreman gelişmeleri, antreman ile ilgili tüm video, antreman fotoğrafları ve antreman haberleri Kelkit Gazetesi: Tokat Haber, Erbaa Haber, Son Dakika Haber sitemizde


SPOR

Süper Lig'in 34'üncü haftasında deplasmanda Adana Demirspor'a konuk olacak Galatasaray, maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti.

SPOR

Galatasaray, Süper Lig’in 33’üncü haftasında Pendikspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti.

ERBAA HABER

TFF 3’üncü Ligde mücadele Erbaasporlu oyuncular verilen sözlerin tutulmadığı gerekçesiyle antrenmanlara çıkmama kararı aldı.

ÖZEL HABER

Galatasaray, Süper Lig’in 13’üncü haftasında Alanyaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

SPOR

Fenerbahçe, pazar akşamı Hatayspor ile oynayacağı lig maçının hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

SPOR

Trabzonspor, yeni teknik direktörü Abdullah Avcı yönetiminde Alanyaspor maçı hazırlıklarına verdiği bir günlük aranın ardından devam etti.

ÖZEL HABER

Fenerbahçe, Atakaş Hatayspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanlar ile devam ediyor.

GÜNDEM

Beşiktaş, Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray'a karşı deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını yoğun bir antrenmanla sürdürdü.

SPOR

Glatasaray Spor Kulübü UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ikinci maçında Salı günü deplasmanda Manchester United ile karşı karşıya gelecek.

ÖZEL HABER

İspanya La Liga ekibi Real Madrid, Arda Güler'in son antrenmanda sol arka adalesinden sakatlandığını açıkladı.

SPOR

Galatasaray, Süper Lig’in 5'inci haftasında Samsunspor ile karkşı karşıya geleceği karşılaşmanın hazırlıklarına son hız devam ediyor.

ÖZEL HABER

Galatasaray'ın Tottenham'dan yeni transferi Tanguy Ndombele takımla beraber ilk antremanda yer aldı.