Reşadiye'deki Bentonit Yataklarının Volkanik Kökenli Olduğu Tespit Edildi Reşadiye'deki Bentonit Yataklarının Volkanik Kökenli Olduğu Tespit Edildi

Kulübün resmi instagram sayfasında yapılan açıklamada kulüp ve Erbaa belediyesinin  futbolculara verdiği sözler yerine getirilmediğini dile getirdiler.

Kulübün sosyal medya hesabında yapılan açıklamada “2023/2024 futbol sezonu başlangıcından beri, Kulüp bünyesinde yaşanan birçok sıkıntıyı Futbolcular olarak tolere ederek kamuoyuna yansıtmadan futbol faaliyetimizi devam ettirmeye gayret ettik. Ancak Kulüp tarafından biz futbolculara verilen sözlerin yerine getirilmemesi neticesinde artık bizlerin de yapabileceği bir şey kalmamaktadır. Başkanımızın belli ekonomik fedakarlıklar yaparak bir noktaya getirdiği takımımız gelinen noktada gerek Belediye gerekse ilçe mülki amirlerinin desteğini daha fazla alması gerekmektedir. Kazanılan maçlar sonrası söz verilen primlerin birikmesi, düzenli tam şekilde ödenmemesi, biriken maç başları ve maaş ödemelerinin ivedilikle ödenmesi gerekmektedir. Bu nedenle Kulüp ve Belediye tarafından Futbolculara verilen sözler tutulana kadar antrenmanlara çıkmama ve sorunların kısa süre içerisinde çözülmemesi halinde şehri terketme kararı aldığımızı kamuoyuna üzülerek bildirmekteyiz. Kulüp tarafından yaşanılan sorunlara acil çözüm getirilmemesi halinde her türlü yasal hakkımızı kullanacağımızı tüm spor camiasına bildiririz.” İfadeleri yer aldı.

Muhabir: Murat Berber Kelkit Gazetesi (Özel)