Açıklamalarda Haberleri

açıklamalarda haberleri ve güncel açıklamalarda gelişmeleri, açıklamalarda ile ilgili tüm video, açıklamalarda fotoğrafları ve açıklamalarda haberleri Kelkit Gazetesi: Tokat Haber, Erbaa Haber, Son Dakika Haber sitemizde


TOKAT HABER

CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz Sulusaray'da meydana gelen deprem sonrası çeşitli açıklamalarda bulundu.

ERBAA HABER

Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl Ziya Gökalp Mahallesi’nde düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada şunları söyledi:

ERBAA HABER

Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl Mimar Sinan Mahallesinde düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada şunları söyledi:

ÖZEL HABER

Adana’da bir kafede arkadaşlarıyla oturan 23 yaşındaki Oğuz Efe'yi sırtından tabancayla vurup yaralayan 19 yaşındaki İsmet Tulukçu polis ekiplerince yakalanarak...

ÖZEL HABER

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: “ Allah'ın izniyle, bot hesaplar üzerinden hesap yapanların çabalarını boşa çıkartacağız" ifadelerine yer verdi.

GÜNDEM

Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Genel Başkanı Ali Yalçın, " Kamu görevlilerine de hakkaniyetli bir şekilde yansıtılsın istiyoruz" ifadelerini kullandı.

GÜNDEM

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, enflasyonu tekrar tek hanelere düşürmek için bütün politika araçlarını kullanacaklarını ifade etti.

GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nden canlı bağlantı ile 'Kahramanmaraş Kentsel Dönüşüm Toplu Temel Atma Töreni'ne katılarak açıklamalarda bulundu.