İş süreçlerini iyileştiren, hızlandıran ve sürdürülebilirliği sağlayan teknik bilgi, dokümantasyon, eğitim, denetim, belgelendirme/değerlendirmeleri bir araya getirdiklerini belirten Yurtseven, “Proses ve ürün güvenliği yönetiminde uluslararası yönetim sistemlerini ve küresel olarak kabul görmüş standartları benimsemenin letmeleri çevresel, sosyal ve yönetişim (ÇSY) odağında güçlü kıldığını biliyoruz. Perakendeden üretime, lojistikten gıdaya pek çok sektöre uluslararası standartlar yön veriyor. Firma olarak farklı iş ve üretim süreçlerinde bilgi birikimi olan profesyonelleri, denetçileri ve eğitmenleri iş süreçlerini iyileştirmek isteyen işletmelerle bir araya getiren bir pazaryeri olarak başladığımız yolculuğumuza, IFS Pathway Partneri, IFS onaylı eğitim merkezi ve son kazandığımız yetkinliğimiz ile de IFS onaylı belgelendirme/değerlendirme kuruluşu olarak devam ediyoruz. Çok güçlü markalara rehberlik ederek bu markaların ürün güvenliğini şeffaflaştırıyoruz” diye konuştu. 

“EĞİTİMLERLE İŞLETMELERİN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK YETKİNLERİNİ ARTIRMAYI HEDEFLİYORUZ” 

ERBAASPOR SON MAÇINDA GALİP GELMEYİ BAŞARDI GÖZLER PLAY-OFF TURUNDA ERBAASPOR SON MAÇINDA GALİP GELMEYİ BAŞARDI GÖZLER PLAY-OFF TURUNDA

Tedarik zinciri boyunca ürün güvenliğini ve sürdürebilirliği sağlamak için şirketlere yol gösteren uluslararası standartların başında gelen IFS ve Global GAP ile yakın iş birliği içinde çalıştıklarını dile getiren Yurtseven, “İş süreçlerinde uluslararası yönetim sistemlerini benimsemek hem yasalara uyumun hem de müşteri beklentilerinin karşılanmasını sağlarken, aynı zamanda sürdürebilir ve dünyanın her yerinde geçerli sistemlere sahip olunmasını mümkün kılıyor. Alanında tecrübeli profesyonellerimiz tarafından hazırlanan dokümantasyon ve soru listeleriyle, uluslararası yönetim sistemlerini uygulayan işletmelere hız kazandırıyor, verdiğimiz eğitimlerle işletmelerin sürdürülebilirlik yetkinlerini artırmayı hedefliyoruz. IFS ile aynı zamanda ÇSY konusunda değerlendirici kuruluş olma yolundaki çalışmalarımıza da hız kazandırdık” ifadelerini kullandı. 

Editör: Muhammed Özkan