Dr. Öğr. Üyesi Elif Erdoğdu Ceylan, Arş. Gör. Dr. Özkan Keleş, Arş. Gör. Dr. Aslı Tomruk, Palyatif Bakım Sorumlusu Hemşire Tuğba Karaca, Hemşire Nurgül Bektaş ve Tıp Fakültesi öğrencileri tarafından değerli Tokat Huzurevi sakinlerine hem hastane sürecinde yorulmadan muayene hem de erken tanı ve teşhis amacı ile genel sağlık taraması yapılmıştır. Tokat Gazi Osman Paşa Üniversitesi Güzellik Hizmetleri Bölümü akademisyenleri ve Halk Eğitim Merkezi usta öğreticileri tarafından Tokat Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu / Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Bölümü gönüllü öğretim elemanları ve bölüm öğrencileri huzurevi sakinlerinin istekleri doğrultusunda saç, cild, ve güzellik bakımı uygulamaları gerçekleştirmiştir.

“Gönül Bağından Sevgiye Uzanan Eller” projesi kapsamında Tokat Gazi Osman Paşa Üniversitesi gönüllü öğretim elemanlarından Doç.Dr. Yusuf Temür, Doç.Dr. Tuğba Karabey, Dr. Öğr. Üyesi Zeynep AcungiL Dr. Öğr. Üyesi Demet Çakır, Dr. Öğr. Üyesi Vasfiye Eroğlu,           Öğr. Gör. Şükriye Sakar Öğr. Gör. Dursun Yılmaz, Öğr. Gör. Esra Ateş, Öğr. Gör. Tuğçe Yıldırım Dal Öğr. Gör. Feyza Özler Ervüz, ve kurum Mdr. Yrd. Metin Dede etkinliğimize katkıda bulunmuşlardır.

Rektör Danışmanı  Doç. Dr. Yusuf Temur etkinlik ile ilgili “Gönül Bağından Sevgiye Uzanan Eller projesi çerçevesinde gönül bağlarımızda Palyatif Bakım Uygulama ve Araştırma Merkezinde Tedavi gören ve evlerinde tedavilerini sürdüren gönüldaşlarımıza, Çocuk Evlerindeki sevgili çocuklarımıza ve Tokat Huzurevindeki kıymetli büyüklerimize  belirli bir takvime bağladığımız etkinlikleri iklim ve hava şartlarna göre çeşitlendirerek sürdürmeye devam edecekleri.” ifadelerini kullandı.

Ankara'da Tır Lastiği Faciası: Niksarlı Genç Hayatını Kaybetti Ankara'da Tır Lastiği Faciası: Niksarlı Genç Hayatını Kaybetti

Murat Berber Kelkit Gazetesi (Özel)

Editör: Şaban Konyar