Gaziantep'te bir inşaat firmasına, Beylerbeyi ve Yeditepe mahallelerinde gerçekleştireceğini belirttiği konut projesinden ev almak isteyen 368 kişi vatandaşlar tarafından başvuruda bulundu. 2019 yılında ödeme yapan kişiler, 2021 yılında teslim edileceği söylenen evlerini göremeyince alamayınca firmanın ofisine gitti. Burada mağdurlar, aynı dairenin çok sayıda kişiye satıldığını fark etmesi üzerine harekete geçtiler.  Bu sırada vatandaşların iddalarına  göre firma, sahipleri tarafından kapatıldı. Mağdur olan 368 kişi durumu polis ve savcılığa şikayet etti. Şikayetin ardından başlatılan soruşturma kapsamında ifade veren mağdurlar, mağduriyetlerinin giderilmesini için elinden ne geliyorsa yapıyorlar.

Tokat'ta 17 Bin TL İle Yaşam Savaşı Verenler İçin Yürüyüş Düzenlendi Tokat'ta 17 Bin TL İle Yaşam Savaşı Verenler İçin Yürüyüş Düzenlendi

Gözaltına alınan firma sahibi olan ortaklar ise satış temsilcilerinin aynı daireyi farklı kişilere satması nedeniyle sorun oluştuğunu ve ev almak isteyen kişilerin mağduriyetlerini gidereceklerini ifade etti.