30 Eylül - 8 Ekim arasında Japonya’da yapılacak olan 2024 Paris Olimpiyat Oyunları Elemelerinde Ay-yıldızlılar B Grubu’nda; Japonya, ABD, Slovenya, Sırbistan, Tunus, Mısır ve Finlandiya ile karşı karşıya gelecek. A Milli Erkek Voleybol Takımı, grubu ilk 2 sıra içinde tamamlarsa Paris 2024'e kota alacak.

ALBERTO GIULIANI: PARİS 2024'TE YERİMİZİ ALMAK İSTİYORUZ

A Milli Erkek Voleybol Takımı’nda baş antrenör Alberto Giuliani, karşılaşma öncesinde Türkiye Voleybol Federasyonu’na (TVF) açıklamalarda bulundu. 2024 Paris Olimpiyat Oyunları’nda yer almak istediklerini aktaran baş antrenör Alberto Giuliani, konuşmasında şu ifadelere yer verdi“ Hepimiz adına uzun ve yorucu bir yaz oldu. Avrupa Altın Ligi’yle başlayan milli takım maratonunun son bölümünde 2024 Paris Olimpiyat Oyunları Elemelerindeyiz. Karşılaşmayı oynayacağımız salonda antrenmanımızı yaptık ve hazırlıklarımızı tamamladık. Yüzde 100 hazır durumdayız şu anda. İlk maçımızda yarın Sırbistan ile karşılaşacağız. Zorlu bir maça çıkacağız. Paris 2024’te yerimizi almak istiyoruz ama turnuva boyunca konsantre bir şekilde kalmalı, elemelerdeki derecemizi geliştirmeliyiz” ifadelerini kullandı.

A Milli Erkek Voleybol Takımı’nın olimpiyat elemelerindeki maç programı şu şekilde:

YARIN:

07.00 Türkiye - Sırbistan

Tokat'tan Gelen Özel Lezzet: Külek Pekmezi (Katı Üzüm Pekmezi) Tokat'tan Gelen Özel Lezzet: Külek Pekmezi (Katı Üzüm Pekmezi)

1 Ekim Pazar    

04.00 Türkiye - Slovenya

3 Ekim Salı

10.00 Türkiye - ABD

4 Ekim Çarşamba

13.30 Türkiye - Japonya

6 Ekim Cuma   

04.00 Türkiye - Finlandiya

7 Ekim Cumartesi

04.00 Türkiye - Mısır

8 Ekim Pazar

07.00 Türkiye – Tunus olacak.

Editör: HABER MERKEZİ