Yardımlar kapsamında deprem bölgesinden Erbaa'ya gelen depremzedelere Erbaa halkı evlerini açtı.
Erbaa müftülüğü'de Erbaa Müftüsü Bekir Ertürk ve Aile ve Dini Rehberlik Bürosu ile Erbaa'ya gelen depremzede ailelere evlerinde ziyaret gerçekleştirerek manevi destek sağlıyor. Erbaa müftülüğü aynı zamanda il müftülüğüyle koordineli olarak deprem bölgesinde açılan aşevine de gıda yardımında bulunuyor.
Gerçekleştirilen aile ziyaretlerine Erbaa vaizleri, Kur'an Kursu öğreticileri ve din görevlileri katılıyor.
Erbaa Müftülüğü'ne bağlı Kur'an Kursları'da deprem bölgelerinden gelen Kur'an Kursu öğrencilerine kapılarını açtı. Hafızlığını Kahmanmaraş'ta sürdüren ve deprem sonrası Erbaa'ya gelen öğrenciyi ve ailesini ziyaret eden İlçe Müftsü Bekir Ertürk aileyle görüşerek hafızlık eğitimi alan Kur'an Kursu öğrencisinin Merkez Kız Kur'an Kursuna kaydını yaptırarak eğitimini sürdürmesi için gerekli çalışmaları yapacaklarını söyledi.
Erbaa Müftülüğü ve Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından ilçemizdeki depremzede ailelere manevi destek amacıyla gerçekleştirilen ziyaretler devam edecek.

Erbaa ve Bölge İlçelerde Bugün (04.05.2024) Nöbetçi Eczaneler Erbaa ve Bölge İlçelerde Bugün (04.05.2024) Nöbetçi Eczaneler

Editör: TE Bilişim