Erbaalı İş Adamı Galip Şanlı Erbaaspor’un her daim yanında olmasıyla bilinirken kendi sağladığı desteğin yanı sıra birçok Erbaalı iş adamınında Erbaaspor’a prim vaadinde bulunmasına öncülük etmesi kamuoyunda takdirle karşılandı.

Merkür Jet Erbaaspor 2.lige yükselme hedefiyle oynayacağı play-off finali için çalışmalarını tamamlayarak, Finalin oynanacağı Eskişehir'de.

 TFF 3’üncü Lig 3’üncü Grup Play-Off maçında final eşleşmesinde karşı karşıya gelecek olan Erbaaspor ve Muş1984 spor ile karşı karşıya geliyor.  Erbaaspor bu zorlu karşılaşma öncesinde, teknik direktör ve futbolcular yoğun bir çalışma programı uygulayarak fiziksel ve zihinsel olarak en iyi durumda sahaya çıkmayı hedefliyor.

Erbaa’da Sıcak Havalara Dikkat “Sıcak Hava, Beyin Kanaması Riskini Artırıyor" Erbaa’da Sıcak Havalara Dikkat “Sıcak Hava, Beyin Kanaması Riskini Artırıyor"

Erbaalı İş İnsanı Galip Şanlı yaptığı açıklamalarda :‘’Aziz şehrimizin en değerli markası ve tanıtım yüzü, gözbebeğimiz Erbaaspor’umuzun bugüne kadar hep yanında olduk ve bundan sonra da olacağız’’ diyen İşadamı Galip Şanlı, Erbaaspor’a şampiyonluk yolunda destek vereceğini açıkladı. Galip Şanlı, Erbaaspor’un her daim yanında olmasıyla bilinirken kendi sağladığı desteğin yanı sıra birçok Erbaalı iş adamınında Erbaaspor’a prim vaadinde bulunmasına öncülük etmesi kamuoyunda takdirle karşılandı.

Muhabir: Hüsamettin Akçay Kelkit Gazetesi (Özel)