Erbaa’da kredi kullanımında esnafa nefes aldıracak değişiklikler yapıldı.Erbaa Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Narman, esnaf ve sanatkarlara yönelik alınan yeni bir kredi kararıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Erbaa'da Türk Polis Teşkilatı’nın 181. Kuruluş Yıl Dönümü Kutlandı
Erbaa'da Türk Polis Teşkilatı’nın 181. Kuruluş Yıl Dönümü Kutlandı
İçeriği Görüntüle

Narman yaptığı açıklamada, kooperatif tarafından belirli sektörlere göre belirlenen kredi limitlerinde artış yapıldığını, en yüksek kredi limitinin 650.000 TL'ye çıkarıldığını duyurdu.
Erbaa Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Narman, yeni kredi uygulamaları hakkında yaptığı açıklamada; "Değerli Esnaf ve Sanatkarlarımızın kredi kullanımlarında, bazı nace kodlarına göre belirlenen limitlerde olumlu yönde değişiklik olmuş olup, daha önce uygulanan 'kredi çekmek için eski kredilerin kapanması' uygulamasına son verilmiştir." dedi.

Narman, "Kredi en üst limitimiz 650.000 TL'dir. Limiti olan Değerli Esnaf ve Sanatkarlarımız önceki kredisini kapatmadan kredi kullanabilecektir." şeklinde konuştu.

Muhabir: Mert Kaya