Erbaa yeni şehir stadyumu, Modern yapısı ve çeşitli sosyal donatıları ve birçok kullanım alanıyla dikkat çeken stadyum, Kente yeni bir imaj kazandırıyor.

2017 yılında başlayan yeni stadyum projesinde, sona gelindi. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın koordinasyonunda yürütülen çalışmalar kapsamında, modern yapısı ve çeşitli sosyal donatıları ile dikkat çeken 8 bin seyirci kapasiteli stadyum, Erbaa'ya yeni bir soluk getirecek.

Erbaa yeni ilçe stadyumunda, 400 araçlık otopark ve 8 adet antrenman salonu ile sporculara ve ziyaretçilere birçok imkanlar sunacak. Fuaye alanları, yönetim ofisleri ve çevresindeki yeşil alan düzenlemeleri ile şehre yeni bir hava katacak.

Nisan yada Mayıs ayı maçların başlaması planlanan stadyumda, çim serme işlemlerinden aydınlatma ve koltuk montajına kadar birçok işlemler hızı bir şekilde devam ediyor.  Stadyum, gece maçlarının da oynanabileceği bir arena olacak. TFF 3. Lig'deki temsilcimiz Erbaaspor, ligin ikinci yarısında maçlarını bu yeni ve modern stadyumda oynamak için gün sayıyor.

Yeşilay Bisiklet Turu Erbaa'da Düzenlenecek Yeşilay Bisiklet Turu Erbaa'da Düzenlenecek

Muhabir: Murat Berber Kelkit Gazetesi (Özel)