Erbaa Belediye Başkan Adayı Ömer Çetin düzenlediği basın toplantısında, ilçeye yönelik projeleri ve vizyonu hakkında bilgi verdi. Çetin, ilçenin ekonomik kalkınması ve istihdam olanaklarının artırılması amacıyla önemli yatırımlara imza atacaklarını belirtti. 

Aday Çetin, ilk olarak orta ölçekli bir organize sanayi bölgesi kuracaklarını ifade etti. 200 işyerinin bulunacağı bu bölgenin tarım ve sanayi ürünlerinin işlenmesi, paketlenmesi ve markalaşması için önemli fırsatlar sunacağını kaydetti. 

Erbaa Ne Olacak ? Erbaa Ne Olacak ?

Çetin, ilçenin mevcut büyük organize sanayi bölgesinin genişletilmesi sayesinde endüstriyel ürünlerin ihracatına da imkan tanınacağını vurguladı. Projenin tarım alanında narenciye, fındık ve çiçekçilik gibi önemli ürünlerin pazarlanmasına yardımcı olacağını belirten Çetin, ilçe ekonomisinin güçlenmesine ve belediyenin gelirlerinin artırılmasına katkı sağlanacağını ifade etti.

Organize sanayi bölgesi sayesinde onlarca gencin işsizlik sorununa çözüm üretileceğini aktaran Çetin, bu projeyle Erbaa’nın ekonomik anlamda zirveye taşınacağının altını çizdi. Çetin, ilçede yeni istihdam olanakları yaratarak daha müreffeh bir Erbaa inşa etmeyi hedeflediklerini söyledi.

Editör: Mert Kaya