Erbaa’da Üretim Ve Standardizasyon Eğitimi Yapıldı Erbaa’da Üretim Ve Standardizasyon Eğitimi Yapıldı

Erbaa Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından düzenlenen ’Sultan Abdülhamit Ve Kudüs’’ adlı tiyatro oyunu yoğun ilgi gördü.

Erbaa Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından, kültür sanat etkinlikleri kapsamında dün akşam Erbaalıları ‘’Sultan Abdülhamit Ve Kudüs’’ tiyatro oyunuyla buluşturdu. Erbaa Ahmet Yenihan Kongre ve Kültür merkezinde sahnelenen oyunu izlemek isteyen vatandaşlar salonu doldurdu.

Erbaa Anadolu İmam Hatip Lisesi  öğrencilerin oynadığı tiyatro oyununda Sultan ikinci Abdülhamit Hanın Kudüs için  Siyonizmle verdiği mücadelesini ve yaşanan zulümler anlatıldı Sultan ikinci Abdülhamit’in Kudüs hassasiyetini konu alarak sahnelenen tiyatro oyunu 45 dakika sürdü. Kudüs’te yaşananların bir panoramasının anlatıldığı oyunu izleyen sanatseverler duygusal anlar yaşadı. Tiyatro oyunu sonrası gazetemize açıklama yapan,Sultan ikinci Abdülhamit’i canlandıran öğrenci Muhammed Hüseyin Bayrak ‘’Abdülhamit Hanı canlandırmak çok çok farklı bir heyecan bu tiyatro oyununa hazırlanırken aslında şimdiki dönemi daha iyi anladım. Cennet Mekan Sultan ikinci Abdülhamit hanın Mekanı cennet Olsun’’ dedi.

Muhabir: Sabriye Er