“Yenilenen Yollar, Güvenli Gelecek!” Sloganıyla yola çıktıklarını ve Tokat’ın merkez köyleri ile ilçe köylerinde yolların güvenli ve konforlu hale gelmesi için çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü Erbaa Beykaya, Feribot, Kaleköy, Aşağı Çandır, Tokat Batmantaş, Fırındere,  köy yollarında çalışmaların tamamlanmak üzere olduğunu açıkladı.

Tokat İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yol genişletme ve düzenleme çalışmalarıyla ilgili yapılan açıklamada:

“Tokat’ın köylerine ulaşımı kolaylaştırmak, güvenli ve konforlu yollar oluşturmak amacıyla Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğümüz tarafından bir yandan yeni yollar açıyor, mevcut yollarda da genişletme, zemin iyileştirme çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Ekim ayı içerisinde yapımına başladığımız Erbaa’ya bağlı Beykaya, Feribot, Kaleköy, Aşağı Çandır ve Tokat’ın Batmantaş, Fırındere,  Köylerinde ise parke yol yapım işi hızla ilerlemektedir.

450 Bin Metrekare alanda 8cm’lik beton parke yol çalışmamız kapsamında zemin dolgu ve üst yapı çalışmalarına başlanılmıştır. Tokat İl Özel İdaresi tarafından tüm imkânlar seferber edilerek, Yenilenen Yollar, Güvenli Gelecek! Sloganıyla hareket ediyoruz. En kısa sürede yollarımızı yenileyerek trafiğe açacağız. Tokat’ımıza hayırlı olsun” ifadelerine yer verildi.

Erbaa’da Ekmek ve Simite Zam Geldi Erbaa’da Ekmek ve Simite Zam Geldi

Murat Berber Kelkit Gazetesi (Özel)