Erbaa'da Bugün (14.05.2024) Nöbetçi Eczaneler Erbaa'da Bugün (14.05.2024) Nöbetçi Eczaneler

Tarım ve Orman Bakanlığınca 14 Şubat tarihinde yayımlanan güncel Uygulama Rehberi ile Kırsal Kalkınma Destekleri Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımlar Destekleme Programı’na (KKYDP) başvuru süresi uzatıldı.
Tarım ve Orman Bakanlığı'nın resmi web sayfasında, Kırsal Kalkınma Destekleri kapsamında, küçük ve orta ölçekli işletmelere ve Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımlar yoluyla küçük ölçekli aile işletmelerine destek sağlama amacıyla Kırsal Ekonomik Altyapı Yatırımları projelerine yönelik yüzde 50 hibe desteği sunulacak. Bu destekler, işletmelerin sürdürülebilirliğini artırmayı ve kırsal ekonomiyi güçlendirmeyi hedefliyor.
Kırsal Kalkınma Yatırımları Programı 2023-2024 Başvuru Dönemi için, Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımların Desteklenmesi Programı'nın başvuru süreci, başlangıçta 19 Şubat 2024'te sona erecekken, 29 Mart 2024 tarihi saat 23.59'a kadar uzatıldı.
Programın Güncellenen Uygulama Rehberinde ve eklerinde yapılan değişiklikler, bakanlığın internet sitesi tarimorman.gov.tr üzerinden erişime açık hâle getirilmiştir.

Muhabir: Murat Berber Kelkit Gazetesi (Özel)