Erbaa Belediye Başkanlığı için başvuru dosyasını teslim ettikten sonra aday adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulunan, Melike Tepecik şu ifadelere yer verdi: “Her alanda Erbaa'nın derdine, kederini, hüznünü ve sevincini paylaşmaya; memleketin, mutluğunu, huzurunu ve refahını arttırıp, rant şebekelerine akan, doymak bilmez midelere doldurulan halkın emeğini, tekrar halka hizmete dönüştürmeye geliyoruz” dedi.

Tokat'ta 17 Bin TL İle Yaşam Savaşı Verenler İçin Yürüyüş Düzenlendi Tokat'ta 17 Bin TL İle Yaşam Savaşı Verenler İçin Yürüyüş Düzenlendi

Murat Berber Kelkit Gazetesi (Özel)

'Erbaa'ya bir kadın eli değecek, Erbaa'da yine çiçekler açacak ve Erbaa'da seçim, bir avuç azınlığın değil, sessiz yığınların ve mazlumların zaferiyle sonuçlanacak inşallah' diyerek, zafere olan inancını ifade eden Tepecik, 'Erbaa'nın ilk kadın başkanı olarak, Erbaa kadının gücünü de tüm ülkeye göstermek istiyoruz' dedi.

Melike Tepecik sözlerine şöyle devam etti; 'Biz, milletimiz adına göstereceğimiz cesaret ve basiretle, Erbaa'yı kendilerine rant alanı ilan edenlere ve Erbaa’mızın vizyonunu küçülten mirasyedilere karşı hiç tereddüt etmeden mücadele edeceğiz! Hiçbir grubun değil, Erbaa'da yaşayan 100 bin vatandaşımızın hizmetçisi olacağız! Biz geleceğiz ve halkımızla birlikte halkımıza ait olan belediyeyi kazanacak ve orayı halkımıza gerçekten hizmet eden bir kurum haline getireceğiz. Biz bu yola Erbaa halkıyla beraber çıkıp, zaferi yine onlarla birlikte kazanacağız. Sandıktan zaferle çıkacağımıza ve Erbaa’mıza çok büyük hizmetler yapacağımıza yürekten inanıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Editör: Muhammed Özkan