Erbaa Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından düzenli olarak her ay gerçekleştirilen ve alanında başarılı olan konukların konuşmacı olarak katıldığı,ortaokul,lise öğrencilerine ve gençlere yönelik programın Aralık ayı konukları Tokat Gazi Osman Paşa Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Arş. Gör. Hasan Zahid Yurdagül ve İslami İlimler Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Yusuf Akbak oldu.  Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda İlçe Müftüsü Bekir Ertürk selamlama konuşması yaptı.

Erbaa Trafik Şube Müdürlüğü Engelli Park Yeri Denetimi Yaptı Erbaa Trafik Şube Müdürlüğü Engelli Park Yeri Denetimi Yaptı

Hz. Mevlana'nın 750.Vuslat Yıl Dönümü münasebetiyle Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Yusuf Akbak Hz. Mevlana'nın Mesnevisinden ve sözlerinden örneklerle sunum gerçekleştirdi.  Arş. Gör. Hasan Zahid Yurdagül ise mutasavvıf Mevlânâ Celaleddin-i Rumi'nin, "Allah ile buluşmak ve aşkı kucaklayıp bağrına basmak" ifadesiyle tanımladığı sema zikri ile ilgili bilgiler verdi ve örnekler sundu. Program İlçe Müftüsü Bekir Ertürk'ün konuklara teşekkür belgesi takdimi ile sona erdi.

Hüsamettin Akçay Kelkit Gazetesi (Özel Haber)

Editör: Muhammed Özkan