Yıldırımlar Camii Kur'an Kursu öğreticisi Ümmi Hacer Koyuncu tarafından görme engelli bireylere yönelik braille alfabesiyle düzenlenen derslere katılan kursiyerlere yönelik Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Kur'an Kursunda etkinlik düzenlendi.Düzenlenen etkinliğe İlçe Müftüsü Bekir Ertürk,Vaiz Serpil Güreldi,İlçe Müftülüğü Engelli Koordinatörü Mehmet Ali Şahin katıldı.

Merkür Jet Erbaaspor İçin Play-Off Heyecanı Başlıyor Merkür Jet Erbaaspor İçin Play-Off Heyecanı Başlıyor

İlçe müftüsü yaptığı değerlendirmede;İhtiyaç duydukları her alanda engelli bireylerin yanlarında olduklarını,hayatın her anında kendilerini huzur ve güvende hissetmeleri için birlikte gayret göstereceklerini söyledi.

İlçe müftüsü Cenab-ı Hak'kın bir Kudsi Hadiste " İki sevgilisi olan (gözlerini almak suretiyle) kulumu sınadığımda sabrederse, bu ikisine karşılık ona cenneti veririm" buyurarak onlara cennetini vadetmektedir dedi.

İlçe Müftüsü konuşmasında 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle bütün engelli kardeşlerimize,hayırlı huzurlu bir hayat diliyor,ilçe müftülüğü olarak bütün imkânlarımızla her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz dedi.

İlçe Müftüsü Bekir Ertürk Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Erbaa Özel Eğitim Uygulama Okulunda düzenlenen programa da katılarak öğrencilerle bir araya geldi.

Sabriye Er Kelkit Gazetesi (Özel)

Editör: Şaban Konyar