Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerin başında gelen Hatay'da çalışmalarını sürdüren AK Parti Tokat Milletvekili Yusuf Beyazıt yapımı tamamlanarak depremzede vatandaşların kullanımına sunulan Şeyh Muhammed Bin Zayed Sahra Hastanesinde Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ile birlikte incelemelerde bulundu.

Yusuf Beyazıt "Tek yürek olduk, yaraları birlikte sarmaya devam ediyoruz. Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca ile Hatay, Reyhanlı'da yapımı tamamlanan Şeyh Muhammed Bin Zayed Sahra Hastanesinde incelemelerde bulunduk. Biz birlikte güçlüyüz. Depremin ilk saatlerinden itibaren devletimizle el ele vererek bütün imkânlarını seferber eden aziz milletimiz, yardımlaşmanın ve dayanışmanın en güzel örneğini sergiliyor. Karşılaştığı her felaketi birbirine kenetlenerek aşan milletimiz, bugünleri de birlik içerisinde atlatacaktır" dedi.

DEVLETİMİZ TÜM KURUMLARI İLE SAHADA

Erbaa'da "Gençlik Ve Gelecek Planlaması" Konulu Seminer Düzenlendi Erbaa'da "Gençlik Ve Gelecek Planlaması" Konulu Seminer Düzenlendi

Yusuf Beyazıt "Bakanlarımız, Milletvekillerimiz ve Teşkilatlarımız ile  gece gündüz, kurulan çadır ve konteynır kentlerde; sıcak gıda üretim yerlerinde depremzedelerimizleyiz. Hepsi alanlarında önemli adımlar atıyor. Bir yandan yaralar sarılmaya çalışılırken, diğer yandan acı felaketi tüm unsurlarıyla yaşayan illerimizin yeniden ayağa kaldırılması için yoğun bir çaba gösteriliyor. Şu anda; yüzyılın afetinden etkilenen illerde hayatın normale dönmesi için yoğun çalışma var. Çadır kentlere yenileri ekleniyor ve konteynır kentlerin sayısı hızla artıyor. Ortak bir acımız var ve bu acıyı paylaşarak depremzedelerimizin yükünü hafifletmeye çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde en kısa sürede tüm yaralarımızı saracağız. Birlik Beraberlik ve Kardeşlikle tüm sorunları çözeceğiz. Millet olarak bugüne kadar her zorluğu birlik, beraberlik ve dayanışma ile aştık. Devletimizin tüm kurumları ve sivil toplum kuruluşlarımız sahada canla başla mücadele etmektedir. Gün yaraları sarma ve bir olma günüdür" dedi.

Editör: TE Bilişim