Yapılan ziyarette Yusuf Beyazıt vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Vatandaşlar ile yakından ilgilenen Yusuf Beyazıt" Yaptığımız yatırım ve hizmetlerin karşılığında vatandaşlarımızın yüzündeki mutluluğu gördükçe çalışma azmimiz, gayretimiz ve motivasyonumuz daha da artıyor “dedi. “AK Parti olarak  vatandaşlarımızla iç içe, gönül gönüle olmaya devam edeceğiz” diyen Beyazıt esnafa hayırlı işler diledi. 

ŞADIRVANDA SOHBET ETTİ 

Ziyaretlerinde şadırvana da uğrayan Av. Yusuf Beyazıt şadırvanda oturan Erbaalılar ile sohbet etti. Şadırvanda oturma Kültürü üzerine de konuşan Beyazıt" Kendi coğrafyamızdan hemşerilerimizle bir araya gelip hem sohbet ettik hem taleplerini dinledik. Hemşerilerimizin muhabbetlerine, çaylarına,  hazırlıklarına ortak olduk. Anadolu'da huzur var. İnsanıyla konuşunca yüzlerdeki tebessümden sen de nasibini alıyorsun. İnancım o ki kırsal kalkındıkça Anadolu'daki mutluluğumuz daha çok artacak inşallah" dedi. Yusuf Beyazıt "Bu gün popülist politikalarla ülkemizi yeniden eski günlere götürmek isteyenler aslında o karanlık dönemin sorumluları. Yaşanacak bir Türkiye vadedenler Türkiye'nin AK Parti ile yaşanılabilir hale geldiğini aslında çok iyi biliyorlar. AK Parti'den önceki Türkiye'de koalisyonlar vardı. Siyasi krizler vardı. Ekonomik krizler birbirini izlerdi, bankalar batar, dolar bir gecede iki katına fırlardı, çeteler, mafyalar vardı, Milli irade aleyhinde senaryo yazanlar, karanlık planlar üretenler vardı. AK Parti'den önce olağanüstü hal vardı, terör vardı, faili meçhuller vardı, gözyaşı vardı, analar ağlıyor, şehit cenazeleri yüreklerimizi yakıyordu. Ak Parti iktidarı ile tüm bunların önüne set çekildi ve insanlarımız geleceğe daha umutlu bakıyor" dedi. 

  

  

ÇOCUKLARIN İSTEĞİNİ KIRMADI 

'Sessiz Çığlık' Yürüyüşüne Saatler Kaldı 'Sessiz Çığlık' Yürüyüşüne Saatler Kaldı

Erbaa'da esnaf ziyareti sırasında çocuklarla karşılaşan Milletvekili Beyazıt çocukların fotoğraf istediğini geri çevirmedi. Kros yarışlarına gireceğini söyleyen çocuklara başarılar dileyen Beyazıt’ın yolu sık sık fotoğraf istediğiyle kesildi. 

 

YUSUF BEYAZIT’A ÇİÇEKLER VERİLDİ 

 

Ziyaretlerine Stk’ları ziyaret ederek devam eden Beyazıt, Ziraat odası başkanlığında Çiftçiler tarafından çiçeklerle karşılandı. Özellikle Erbaa’nın kesme çiçekçilikle buluşmasında büyük katkısı olan Beyazıt’a kesme çiçek üreticileri teşekkür etti. Ziraat Odası Başkanı Arif Yılmaz Köksal, çiftçilerin sıkıntıları ve taleplerini Milletvekili Beyazıt’a söyledi. 

GELECEĞİMİZ OLAN GENÇLERİMİZ DEĞERLERİMİZDİR 

Ziyaret kapsamında Gençlik Merkezi Müdürlüğünde gençlerle buluşan Yusuf Beyazıt gençlerle ile bir süre sohbet etti. Gençlerle buluşan Beyazıt bir süre sohbet ettikten sonra bir istekleri olup olmadığını sordu. Soru cevap şeklinde devam eden sohbet sonrasında Beyazıt" Okursak öğrenebiliyoruz. Okursak ancak önümüzü aydınlatabiliyoruz. Okursak başkalarına faydalı olabiliyoruz. Okursak gerçekten hayatı, yaratanı, yaratılanı öğrenebiliyoruz ve hayatımıza yön verebiliyoruz. Ancak değerlerimizi bizi biz yapan değerlerle biz olmakla küresel bilgiyi ve beceriyi birleştirebilirsek gerçekten bu topraklardan yeni bir medeniyeti inşa edebileceğimizi düşünüyoruz" diye konuştu. Yusuf Beyazıt "Teknolojide, savunma sanayisinde yenilikler oluşturduk ve büyük gelişmeler gösterdik. Ürettiğimiz İHA ve SİHA'lar la savunma sanayisinde yüzde yirmilerden yüzde seksenlere çıkan savunma sanayimiz ile birlikte bugün yerli milli muharip uçağını yapmaya çalışan bir Türkiye var. Savunma sanayisini yüzde 80 yerli yapan bir Türkiye var. Ve bu ürettiği İHA’larla, SİHA'larla dünyadaki savaş konseptini değiştiren bir Türkiye var. Dolayısıyla küresel bir güç olma yolunda ilerleyen bir Türkiye var. Bu yüzden biz 2023 seçimlerini çok hayati görüyoruz, çok önemli görüyoruz. Bütün teşkilatlarımızla cansiperane bir şekilde bu seçimler için Cumhurbaşkanımızın ve teşkilat başkanlığımızın direktifleri doğrultusunda cansiperane çalışıyoruz. Salgının ve savaşın tetiklediği enerji ve emtia fiyatlarındaki artışın derinleştirdiği küresel ekonomik krizin gelişmiş ülkeler başta olmak üzere tüm ekonomileri derinden etkilediği bir dönemden geçiyoruz. Küresel krizlerin ardının kesilmediği son yıllarda Türkiye uzun süredir yaşadığı siyasi ve ekonomik badirelerden elde ettiği tecrübe ile kendini diğer ülkelerden ayrıştırmayı başarmıştır “dedi. Gençleri TBMM davet eden Beyazıt gençlere telefon numarasında verdi. Milletvekili Yusuf Beyazıt’a gençler büyük ilgi gösterdi. 

Editör: TE Bilişim