İl Müdürü Mahmut Özdemir ilk durağı, Erbaa Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü oldu. Kurum Müdürü Sadettin Temel ve Erbaa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Siyami Altundaş ile görüşen Özdemir, kurum işlemleri ve Sosyal Destek Hızır Tokat projesi ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu.

Özdemir sonrasında, Erbaa Orman İşletme Müdürlüğü İşletme Müdürü İlhan Yazıcı'ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Özdemir, Erbaa ziyaretlerini noktaladıktan sonra Niksar’a geçerek ziyaretlerine devam etti.

Erbaa Köylere Hizmet Götürme Birliğine Encümen Seçimi Yapıldı Erbaa Köylere Hizmet Götürme Birliğine Encümen Seçimi Yapıldı

İl Müdürü Özdemir Niksar'daki ilk durağı 30.05.2020 tarihinde Hakkari Çukurca'da gerçekleşen terör saldırısı sonucu şehit düşen Uzman Çavuş Uğur Bora'nın babaevi oldu. Özdemir, 81 ilden 81 şehidimizin hikayelerinden oluşan ve ilimizden Şehit Uğur Bora'nın hikayesinin yer aldığı "81 İlden 81 Şehidimizin Kahramanlık Destanları" isimli kitabı şehidimizin ailesine teslim etti.

Son olarak Niksar Çocuk Evleri Sitesinde koruma ve bakım altında kalan çocuklarımız ile bir araya gelen Özdemir, çocuklarla bir süre sohbet edip, çocuklar tarafından yapılan el emeği ürünleri inceledi. İl Müdürü Özdemir, "Çocuklarımızın eğitim hayatlarını önemsediğimizi ve onların her başarısının bizleri gururlandırıyor ”dedi.

Editör: TE Bilişim