Palandöken, Esnaf Odalar Birliği hizmet binasındaki Esnaf Sarayı’nı gezerek Tokat’a yakışan  bir eser kazandırıldığını söyledi.  Ankara’da bile böyle bir ortamın bulunmadığını dile getiren Palandöken emeği geçenlere teşekkür etti. Sanayi Sitesinde bulunan Avrupa Birliği projesi olarak Tokat’a kazandırılan Ortak Kullanım tesisini gezen Palandöken yüzde yüz hibe alınarak Tokat esnafına kazandırılan bu eser için Fehmi Çankaya’ya tebriklerini iletti. Sonrasında TESK Genel Başkanı Palandöken, Tokat Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Fehmi Çankaya  ile birlikte şehir merkezinde esnaflara ziyaretlerde bulundu.  Esnafları ziyaret eden Palandöken, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Erbaa Orman İşletme Müdürlüğü’nden Silah Kullanım Eğitimleri Verildi Erbaa Orman İşletme Müdürlüğü’nden Silah Kullanım Eğitimleri Verildi

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken’in esnaf ve sanatkarlara yönelik ziyaretlerde bulunduğunu anlatan Tokat Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği başkanı Fehmi Çankaya şöyle konuştu: “Sayın genel başkan Tokat’a en son 14 yıl önce geldiğini, Tokat’ın önceki gelişinden daha bir güzelleştiğini dile getirdi. Ziyaretlerinde halkımızın ve esnafımızın nabzını tutarak sorun ve talepleri hükümete taşıyan genel başkanımız ülkemizin içinde bulunduğu atmosferlerde önemli görevler üstleniyor. Türk esnaf ve sanatkarı adına büyük çabalar gösterip, Ülkenin birliği, beraberliği ve dirliği için özellikle Türk esnaf ve sanatkar kesiminin ayakta kalması için bundan öncede önemli çalışmalarda bulunan sayın genel başkanımız İnşallah bundan sonrada devam edecektir” şeklinde konuşan Tokat Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Çankaya,  Tokat’a ziyaretlerinden dolayı  TESK Genel Başkanına  teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim