Erbaa'da Altın Fiyatlarında Son Durum:25 Nisan Perşembe Günü Altın Fiyatları Erbaa'da Altın Fiyatlarında Son Durum:25 Nisan Perşembe Günü Altın Fiyatları

8. Olağan Kongre 23 Ekim Pazar günü saat 13.30’da Saadet Partisi Genel Başkan yardımcısı Fatih Aydın’ın katılımıyla Erbaa Erses Düğün Salonu’nda gerçekleşecek.

23 Ekim Pazar günü saat 13.30’da yapılacak olan kongreyle ilgili, Saadet Partisi Erbaa İlçe Başkanı Ahmet Ersoy açıklama yaptı.  Başkan Ersoy yaptığı açıklamada: “Kıymetli üyemiz, Tarihin bize yüklediği sorumluluğu yerine getirmek, milletimizin ihtiyacına karşılık vermek ve “Türkiye’nin Geleceği”ne yön vermek için önümüzde büyük bir fırsat bulunmaktadır. Siyasetin ve toplumun dikkat kesildiği İlçe Kongremizi, iktidara yürüyüş süreci olarak görüyor, programımızı ve kadrolarımızı daha da güçlendiriyoruz.

Dolayısıyla böyle bir dönemde siyasi partilerin en büyük karar organı olan kongremizin bir üyesi olarak partimizin güçlü, coşkulu ve heyecanlı bir kongre geçirmesi için katılım vazifenizi yerine getireceğinizden hiç şüphem yoktur.

Bugüne kadar yaptığınız gayretli çalışmalarınızın, ülkemiz ve milletimiz için hayırlar getirmesini ve bu gayretli çalışmaların devam etmesini diler, 8. Olağan Kongremize teşriflerinizi rica ederim” diyerek partilileri kongreye davet etti.

Editör: TE Bilişim