Erbaa Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Mustafa Narman, 250.000 TL olan kooperatif üst limitlerinin 350.000 TL’ye yükseltildiğini duyurdu. Başkan Narman açıklamasında şu ifadelere yer verdi:  
 “En son 01 Ekim 2021 tarihinde artırılarak 250.000 TL’ye çıkartılan kooperatif limitlerimiz artan fiyatlar karşısında esnaf ve sanatkârlarımızın ihtiyacına karşılayamaz duruma düşmüştü. Esnafımızdan gelen yoğun talep ve istekler doğrultusunda her fırsatta Merkez Birliğimize ilettiğimiz taleplerimiz sonuca kavuştu. Merkez Birliğimizin Halk Bankası Genel Müdürlüğü ile yaptığı görüşmeler neticesinde 5 Ekim 2022 tarihi itibari ile kullandırdığımız (İşyeri ve Araç alım) hariç İşletme Kredisi Üst Limitimiz 250.000 TL’den 350.000 TL’ye yükseltilmiştir. Taleplerimizle ilgilenerek limit artışının gerçekleşmesine katkı sunan, emek veren başta Merkez Birliğimize, Halk Bankası Genel Müdürümüze, Ekonomi Yönetimine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor saygılar sunuyoruz. Esnaf ve Sanatkârlarımıza hayırlı olsun” dedi. 

Erbaa'da "Gençlik Ve Gelecek Planlaması" Konulu Seminer Düzenlendi Erbaa'da "Gençlik Ve Gelecek Planlaması" Konulu Seminer Düzenlendi

Editör: TE Bilişim