Diyanet İşleri Başkanlığı Umre Organizasyonu ile umre vazifesini yerine getirmek üzere kutsal topraklara gidecek olan umrecileri uğurlamak amacıyla program düzenlendi.
Büyük Cami’de düzenlenen program, Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Din görevlilerince ilahiler okundu, salavatlar getirildi. 
Erbaa İlçe Müftüsü Bekir Ertürk umrecilere kutsal topraklardaki ibadetler konusunda tavsiyelerde bulundu.
Umre ziyaretçilerine kutsal topraklarda geçirdikleri süreleri iyi değerlendirmelerini tavsiye eden ilçe müftüsü “Kıymetli kardeşlerim! Yolun da yolculuğun da en anlamlısını yerine getiriyorsunuz. Kur’an’ın indiği, Efendimizin (s.a.s.) doğduğu yerlere gidiyorsunuz.Dualarınızda bizlere de yer ayırın. Bizlerin de selamlarını taşıyın oralara. Yolunuz, yolculuğunuz mübarek olsun.” dedi.
Grup sorumlusu olarak giden Erbaa İlçe Vaizi Mehmet Yeşersin'in umre yolculuğuyla ilgili gerçekleştirdiği bilgilendirme konuşması ve İlçe Vaizi Turan Ali Durupınar'ın yaptığı dua sonrası umreciler, yakınlarıyla helalleşerek kutsal topraklar için yola çıktı.

Tokat'ta Deprem Mi Oldu? 19 Nisan 2024 Kandilli AFAD Açıklaması Tokat'ta Deprem Mi Oldu? 19 Nisan 2024 Kandilli AFAD Açıklaması

Editör: TE Bilişim