Tokat'ta Deprem Mi Oldu? 19 Nisan 2024 Kandilli AFAD Açıklaması Tokat'ta Deprem Mi Oldu? 19 Nisan 2024 Kandilli AFAD Açıklaması

Maçka ilçesinde, 11 Ağustos 2017'de, PKK'lı teröristlerin erzak çaldığını ihbar edip, güvenlik güçlerine evi gösteren Eren Bülbül ile Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik, teröristlerin açtığı ateş sonucu şehit oldu. Sosyal medyadaki hesabında 'Biri de çıkıp demiyor ki Eren iyi ki varsın' paylaşımının ortaya çıkmasıyla Türkiye´yi hüzne boğan Eren Bülbül ile Ferhat Gedik´in hayatları, `Kesişme: İyi ki Varsın Eren´ filmi ile beyaz perdeye aktarıldı. Eren Bülbül´ü hemşehrisi Rahman Beşel, annesi Ayşe Bülbül´ü Mutlu Nur, şehit Ferhat Gedik'i de oyuncu İsmail Hacıoğlu'nun canlandırdığı film, çekimlerin tamamlanmasıyla Eren Bülbül'ün doğum günü olan 1 Ocak'ta vizyona girdi.

Tüm Türkiye'de vizyona girdiği andan bu zamana kadar, Erbaa Aile Sinemasın’ da yaklaşık 3 bin izleyiciye ulaşan "Kesişme İyi ki Varsın Eren" filmi 4 Şubat tarihine kadar her gün 11.00 – 13.05 - 15.10 17.15 - 19.25 ve 21.30 seanslarında, Erbaa Aile Sinema salonunda izleyici ile buluşmaya devam edecek.

Editör: TE Bilişim