Uzmanı Uyardı: ''Bayramda Tatlı Ve Şekere Dikkat'' Uzmanı Uyardı: ''Bayramda Tatlı Ve Şekere Dikkat''

Amasya Orman Bölge Müdürü Halil Oflu, Bölge Müdür Yardımcısı Gültekin Şenlikoğlu, İP Şube Müdürü Hasan Kemal Yayla, OYM Şube Müdürü Engin Keleş, Personel Şube Müdürü Mehmet saran beraberliğinde bölgeye gelişlerinde İşletme Müdürü İlhan Yazıcı ve teknik ekip tarafından karşılandı.
Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanan Usul ve Esaslar Hakkındaki Yönetmelik hükümleri uyarınca gerçekleştirilen sözlü ve uygulamalı sınav aşamasında başarılı olarak Erbaa işletme müdürlüğü bünyesinde iş başı yapan işçilerin ve Öz Orman İş Amasya Şube Başkanı Ramazan Şahin’in katılımıyla bir toplantı düzenleyen Bölge Müdürü Halil Oflu; Orman teşkilatının  hedefleri misyon ve vizyonu hakkında bilgilendirmede bulunarak tüm personelin bu doğrultuda disiplin içinde hareket etmeleri gerektiğini vurgulayarak görevlerinin hayırlı olması temenni ve dileklerinde bulundu. 
Ardından İşletme teknik personelinin katılımıyla iş programları doğrultusunda yürütülen ormancılık faaliyetlerinin değerlendirildiği bir toplantı düzenlendi.
Toplantının sonunda Bölge Müdürü Halil Oflu;
‘’İnsan ne kadar akıllı ve çalışkan olursa olsun, ihtiyatsız ise sonunda başarısızlığa uğrar.
Kış yaklaşıyor, yağışlar ve soğuk hava yüzünü göstermeye başladı. Sahadaki işlerinizi hızlandırın ve toparlayın. Yıl sonu hedeflerimize ulaşılması noktasında mecburi bir zorunluluk olmadıkça mazeret kabül etmeyeceğiz’’ dedi.

Editör: TE Bilişim