Kaymakam Dr. İsmail Altan Demirayak birlik beraberliği vurguladı mesajında şu ifadelere yer verdi: “Tarih boyunca istiklal ve istikbaline kastedenleri canı pahasına bertaraf eden aziz milletimiz, 15 Temmuz 2016’da hürriyet ve istiklal sevdasına sadakat sınavından her zaman olduğu gibi yine alnının akıyla ve büyük bir gururla çıkmayı başarmıştır.

Erbaa Köylere Hizmet Götürme Birliğine Encümen Seçimi Yapıldı Erbaa Köylere Hizmet Götürme Birliğine Encümen Seçimi Yapıldı

Aziz milletimiz, şehitlerimizin emaneti güzel vatanımızın bölünmez bütünlüğüne, birliğine ve dirliğine yönelik hain saldırılara karşı, geçmişinden gelen onurlu duruşuyla, milli birlik ve beraberlik şuuru içinde, hür ve bağımsız yaşama kararlılığını ilelebet sürdürecektir. 

Bu duygu ve düşüncelerle; milletimizin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününü kutluyor, altı yıl önce başta vatanımıza ve demokrasimize karşı yapılan hain kalkışmaya direnen, bu uğurda canlarını feda eden kahraman şehitlerimiz olmak üzere tüm şehitlerimize ve ebediyete intikal eden gazilerimize Allah’tan rahmet, hayatta olan gazilerimize ise sağlık ve esenlikler diliyorum,” dedi.

Editör: TE Bilişim