Erbaa Kızılay İlçe Temsilciliği, genel merkezin ve hayırseverlerin ve desteğiyle ihtiyaç sahipleri için özel bir giyim butiği hazırladı. Butik, haftanın dört günü ihtiyaç sahiplerine ücretsiz hizmet verecek.

Erbaa Kızılay İlçe Temsilciliği, ihtiyaç sahiplerinin giyim ihtiyacına katkı sunmak üzere genel merkez ve bağışçılardan gelen kıyafetler için ‘’Kızılay Butik'i ‘’ ismini verdikleri hayır mağazasında hazır hale getirdi.

“Erbaa Çiçeklerle Güçlensin Projesi” Toplantısı Gerçekleştirildi “Erbaa Çiçeklerle Güçlensin Projesi” Toplantısı Gerçekleştirildi

Hayırseverlerin katkıları ile demirbaş malzemeler masrafsız olarak hazırlandı. Arkasından Genç  Kızılay gönüllülerince askılıklarla mağaza düzeni kuruldu. Kızılay Sungurlu ilçe Temsilcisi Mustafa Kayim gazetemize yaptığı açıklamada, “Giyim Butik ‘inin bu hale gelmesinde katkısı olan, emeği geçen başta Genç Kızılay ekibimiz olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Kızılay Yönetimi olarak gönüllülük esasıyla özveri içinde çalışıyoruz. Erbaa Kızılay hayır mağazamız belli günlerde gerçek ihtiyaç sahiplerine hizmet verecektir. Erbaa’mıza hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Muhabir: Sabriye Er