Erbaa Erkek Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrenci ve öğretmenleri Gazze'deki katliam ve soykırıma kayıtsız kalmayarak Gazze'deki kardeşleri için kermes düzenledi.

Erbaa ve Bölge İlçelerde Bugün (15.05.2024) Nöbetçi Eczaneler Erbaa ve Bölge İlçelerde Bugün (15.05.2024) Nöbetçi Eczaneler

Erbaa Erkek Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrenci ve öğretmenleri Gazze'deki katliam ve soykırıma kayıtsız kalmadı. İsrail'in acımasız saldırıların ilk gününde itibaren okulda video gösterimleri, afiş çalışmalarının yanında öğrenciler kendi aralarında organize olarak ailelerinden ve çevrelerinden Gazze'ye ulaştırılmak üzere 128.4200 TL para topladılar. Okulda görevli öğretmenler de buna ilave edilmek üzere evlerinde hazırladıkları ürünleri sergilemek üzere kermes düzenledi. Kermesten elde edilecek gelir öğrencilerin topladıkları parayla birleştirilip Gazze'ye gönderilecek.

Cumhuriyet meydanında açılan kermese vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

 Erbaa Erkek Anadolu Okul Müdürü Durmuş Sezgin gazetemize yaptığı açıklamada; ‘’Vatandaşlara ve destek veren öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederek kermesin hayırlı olmasını temenni ediyorum’’dedi. Sezgin İsrail’i lanetleyerek her zaman Filistin halkının yanında olduklarını söyledi.

Muhabir: Hüsamettin Akçay