Olay, 4 Eylül'de Karacabey Esentepe Mahallesi Çamlık Parkı'nda meydana geldi. Yüzde 60 zihinsel engelli E.S. sosyal medyadan kız arkadaşıyla konuştuğu iddia eden Suriye uyruklu S.A. İ.E. ve Abudulhalik Elramazan ile buluştu. İki Taraf arasında çıkan tartışma kavgaya dönüşünce şüphelilerden S.A. ve İ.E. engelli genci dövüp başına tabanca dayayarak tehdit etti. Aldığı darbelerle yaralanan E.S. kaldırıldığı hastanede tedavi edilirken, kaçan şüphelilerden S.A. ile İ.E. ise polis ekipleri tarafından yakalandı. Yakalanan Şüpheliler, 7 Eylül günü çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Mide Fıtığına Cerrahiden Çözüm: Erbaa Hastanesi'nde İlk Kez Gerçekleştirildi Mide Fıtığına Cerrahiden Çözüm: Erbaa Hastanesi'nde İlk Kez Gerçekleştirildi

Bu arada, yaşananları cep telefonu ile kayda alıp görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştığı belirlenen Abudulhalik Elramazan da dün gece polis ekipleri tarafından yakalanıp gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından adliyeye götürülen Elramazan da çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Editör: HABER MERKEZİ