Kaldırımda yürüyen yayalar, aracın altında kalmaktan saniyelerle kurtuldu. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.
Olay, sabah saat 09.00 sıralarında Maruf Mahallesi Hürriyet Caddesi’nde meydana geldi. C.Ç. yönetimindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce yol kenarında park halindeki kamyonete, ardından da kaldırımdaki aydınlatma direğine çarptı.
Bu sırada kaldırımda yürüyen yayalar, aracı son anda fark ederek kaçmayı başardı ve yakındaki bir iş yerine sığındı. Kazada yaralanan sürücü C.Ç., çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Kütahya Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı.
Yapılan kontrollerde sürücünün ehliyetsiz olduğu ve 1.22 promil alkollü olduğu belirlendi. Kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı.
O anlar, bölgedeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.




