Kaza, saat 21.30 sıralarında Yeni Mahalle Rasim Ergene Caddesi, Keşan Adalet Sarayı yakınlarında meydana geldi. Ehliyetsiz sürücü M.C.K. (18) yönetimindeki 22 EF 279 plakalı hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu önce yol kenarındaki beton dubaya daha sonra ise beton elektrik direğine çarparak savruldu. Kazada, sürücü M.C.K. ile araçta bulunan M.K., T.K. ve E.P. yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak, tedaviye alındı.

Öğretmen Akademileri Açılış Programında Prof. Dr. İsmet Emre'den Edebiyat Dersi Öğretmen Akademileri Açılış Programında Prof. Dr. İsmet Emre'den Edebiyat Dersi

Aracın çarptığı beton direğin eğilmesi sonucu Yeni Mahalle’nin bir bölümüne yaklaşık 1 saat elektrik verilemedi. TREDAŞ ekipleri, kaza nedeniyle yaşanan arızaya müdahale ederek, elektrik akımının yeniden verilmesini sağladı. Polisin olayla ilgili incelemesi devam ediyor.

Kaynak: DHA