Tokat Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Girişindeki Kış Manzarası Görseli Tartışma Yarattı Tokat Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Girişindeki Kış Manzarası Görseli Tartışma Yarattı

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda antrenmanlarına devam eden Mustafa Nurullah Sürem, antrenmanları için haftada 2 gün Zile ilçesinden Tokat’a 70 km’lik bir yol kat ediyor. Annesi ve babası ile birlikte geldiği TÖSSFED Türkiye Yüzme Şampiyonası için yaptığı son antrenmanında Vali Numan Hatipoğlu ve eşi Ayfer Hatipoğlu ile Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Fatih Yılmaz tarafından ziyaret edilen Sürem, bugüne kadar okul sporlarında 15 altın madalya sahibi oldu.
Mustafa - Serpil Sürem çiftinin 3 çocuğundan en küçüğü olan Mustafa Nurullah Sürem’in yüzmenin en zor branşı olan kurbağalama stilinde yüzdüğünü söyleyen  Vali Numan Hatipoğlu: “3 Aralık Dünya Engelliler Gününde biz özel bir sporcumuzu ziyarete geldik. Kendisi Türkiye Şampiyonasına Antalya’ya gidecek. Daha önce ulusal başarıları olmuştu. İnşallah bu konuda da kendisini sonuna kadar destekliyoruz. Bizim sporcumuz olmasından gurur duyuyoruz. Özel çocuklarımızı her alanda her zaman geliştirmek, kaynaştırmak ve onlarla ilgili olarak başarılarıyla gurur duymak en büyük hedefimiz, hayalimiz” diye konuştu.
Çocuklarında yeteneği 5 yaşındayken fark ettiklerini söyleyen Nurullah’ın annesi Serpil Sürem: “Nurullah çok güzel bir şekilde kurbağalama sitilinde yüzmeye başladı. Kurbağa stili en zoru aslında. Nurullah bunu başardı, bugüne kadar geldi. Dereceleri de çok güzel şuanda. Hala devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Nurullah, 11-13 Aralık tarihlerinde Antalya’da düzenlenecek şampiyonada derece yapma sözü verdi.

Murat Berber Kelkit Gazetesi (Özel)

Editör: Şaban Konyar