Doktorlar da Yılmaz'dan şikayetçi oldu. Olay hastanenin güvenlik kamerasına yansırken, görüntülerde Doktor. Y.B.'nin yumruk attığı Yılmaz’ın yere düştüğü, meslektaşı G.N.'nin ise yerdeyken tekmelediği görüldü. Olay, 15 Mayıs 21.00 sularında Muğla'daki Ortaca Devlet Hastanesi'nde meydana geldi. Yılmaz Yıldırım ile muayene için geldiği acil serviste görevli doktor Y.B. arasında kendisiyle ilgilenilmediği ve soğuk algınlığı şikayetiyle gitmesine rağmen kas gevşetici iğne yazdığı iddiasıyla tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Yıldırım, olay sonrası doktor Y.B. ile acil serviste görevli kadın doktor G.N.'nin kendisini darbettiği gerekçesiyle darp raporu alıp, polise 'kasten yaralama' suçundan şikayetçi oldu. Darp raporu alan iki doktor da Yılmaz hakkında şikayette bulundu. Olaya ilişkin Ortaca Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma, Sağlık Müdürlüğü ise inceleme başlattı. Olay anı ise hastanenin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde doktor Y.B.'ın yumruk attığı Yılmaz'ın yere düştüğü, doktor G.N.'nin ise yerdeyken tekmelediği anlar yer aldı.

'TEHDİT VE HAKARET İÇERİKLİ HİÇBİR SÖYLEMİM OLMADI'

Soğuk algınlığı şikâyetiyle gittiği acil serviste muayene için sıra alıp, beklemeye başladığını belirten Yıldırım, "Sıra numaram yanmasına rağmen benden önce 4-5 hastayı içeri aldılar. Görevlilere rastgele mi yoksa sıra numarasıyla mı hasta aldıklarını sordum. İsmimi sorduktan sonra içeriye aldılar. Doktor Y.B., 'Hanımefendiye artistlik mi yaptın?' diye sordu. 'Yanlış mı anlaşıldım?' diye sordum. İğne yazıp, dinlenmemi söyledi. Umursamadığını anladım. Hemşeriye ne iğnesi yazdığını sordum. Kas gevşetici, ağrı kesici olduğunu öğrenince hemşireye şikayetimin soğuk algınlığı olduğunu söyledim.

Berberler Odası Başkanı Akyüz: Bakanlık Zorla Kapatıyor Gibi Algı Yaratılmaya Çalışıldı Berberler Odası Başkanı Akyüz: Bakanlık Zorla Kapatıyor Gibi Algı Yaratılmaya Çalışıldı

Kaynak: DHA