Zile Belediye Bakanı Şükrü Sargın Mazbatasını Aldı Zile Belediye Bakanı Şükrü Sargın Mazbatasını Aldı

Almuslular Sohbet Sofrası 2022 yılının beşinci buluşmasında AK Parti Tokat Milletvekili Av. Mustafa Arslan ile AK Parti Merkez ilçe başkanı Ali Çalışkan ve Almus ilçe başkanı Rasim Demirci'yi ağırladı. Almuslular Sohbet Sofrası müdavimleri misafirleri ile tanışma bölümünden sonra AK Parti Tokat milletvekili Av. Mustafa Arslan’a Almus ile ilgili çeşitli sorular sordular. 

ALMUS'UN 50 YILLIK MASTER PLANI HAZIRLANACAK

Milletvekili Av. Mustafa Arslan "Almus ilçemiz Tokat ve bölgemizin incisidir, yeşil cennet köşemizdir. Buraya yapılacak yatırımların çok titizlikle seçilip en az hata ile turizm başta olmak üzere kalkınmasının gerçekleştirilmesi sağlanmalıdır. Bu konuda Turizm Tokat il Müdürlüğü ve Turizm Bakanlığı ile iş birliği yaparak Almus için elli yıllık Master yatırım planı hazırlatacağız. Bunu bizzat ben takip edeceğim. Almus’a doğa sporları kapsamında en az yüz yataklı konaklama tesisli proje hazırlandı,yakın zamanda ihalesi yapılacak. Almus’a kredi Yurtlar kurumu bünyesinde yüksek okul öğrencileri için yurt yapılması çalışmalarını bizzat takip edeceğim. Tokat-Almus karayolunun iyileştirilmesi çalışmalarının önümüzdeki birkaç yıl içinde bitirilmesini gerçekleştirmeye çalışacağım. Daha önce kapatılmış olan Millî Eğitim Bakanlığı hizmet içi eğitim merkezi tesislerinin Tufantepe de yeniden açılması için özel gayret edeceğim” dedi.  

 Almuslular Sohbet Sofrası müdavimleri adına söz alan Ömer Faruk Aybek ise ilçenin çözüm bekleyen problemleri ve beklenen yatırımlar için desteklerinden ötürü Milletvekili Arslan'a teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim