Erbaa Çarşamba Pazarı’nda Fiyatlar Yüzleri Güldürdü Erbaa Çarşamba Pazarı’nda Fiyatlar Yüzleri Güldürdü

Olay akşam saatlerinde Yenişehir ilçesi Kooperatifler Mahallesi Kurt İsmail Paşa 3'üncü sokakta meydana geldi, İddiaya göre aralarında husumet bulunan iki grup arasında başlayan sözlü tartışma, büyüyerek tekmeli, yumruklu ve bıçaklı kavgaya dönüştü.

Kavgada S.A. ile S.F. bıçaklanarak yaralandı. İhbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından çevredeki hastanelere sevk edilerek tedaviye alındı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

9 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Dün gece saatlerinde Yenişehir ilçesi Ali Emiri Caddesi üzerinde bulunan bir eğlence mekanının önünde düzenlenen silahlı saldırıda güvenlik görevlisi olan arkadaşıyla dururken kurşunların isabet ettiği Ahmet Olaşmış'ın (26) hayatını kaybettiği olayla ilgili 9 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

​Bu arada Olaşmış’ın hasta olan yeğenini hastaneye götürdükten sonra eğlence mekanında güvenlik görevlisi olan arkadaşının yanına geldiği belirlendi. Olamış'ın mekana geldikten kısa süre sonra da düzenlenen silahlı saldırıda vurularak hayatını kaybettiği öğrenildi.

Editör: Şaban Konyar