Osman Berk Kocaoğlu kimdir;  20.03.1996 Erbaa doğumlu olan Kocaoğlu İlkokulu Mithat Paşa İlköğretim Okulunda okudu. Lise eğitimini Çorum Oğuzlar Anadolu Öğretmen Lisesinde tamamladı. Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu.

2015-2019 yılları arasında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisiyken Anayasa referandumuna yönelik çalışmalarda aktif görev aldı. CHP İstanbul Gençlik Kollarında “Hayırlı Üniversiteliler” bünyesinde ve ÇYDD’li hukuk fakültesi öğrencileriyle saha çalışmalarında yer aldı. 2022 yılında gerçekleştirilen CHP Gençlik Kolları 16. Olağan Kurultayında Yedek Myk üyesi seçildi. 2022-2023 yıllarında CHP Gençlik Kolları Hukuk Komisyonu Başkanı olarak partinin çalışmalarında yer aldı. 2023 Genel Seçimlerinde Erbaa’da sandık güvenliği ve seçim koordinasyonunda aktif görev aldı. 2021 yılından beri İstanbul Kadıköy ilçesinde serbest avukatlık yapmaktadır.

Otomobilin Çarptığı Motosikletteki 1 Kişi Yaralandı Otomobilin Çarptığı Motosikletteki 1 Kişi Yaralandı

Av. Osman Berk Kocaoğlu yapmış olduğu paylaşımda “Cumhuriyet Halk Partisi kurulduğu günden bugüne yarının umudu olmuştur. Partimizin kaderi, milletimizin kaderini doğrudan etkilemiş ve etkilemektedir. Ülkemizin mevcut durumu; liyakatsizlik, işsizlik, yüksek enflasyon, mülakatlar, bireysel silahlanmalar, kadın cinayetleri, yandaşlık ve adaletsizlikler sarmalında dönmektedir. Cumhuriyet Halk Partisi olarak bu kısır döngüde tek bir amaç ve başarı vardır o da iktidar olmaktır. Milletimizin ve partililerimizin taleplerini dinlemiş, özümsemiş bir genç olarak partimizin değişim sürecinde Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Bütün ümidim gençliktedir.” sözünü kendime şiar edinerek 27 yaşında Cumhuriyet Halk Partisi Yüksek Disiplin Kuruluna aday olduğumu gururla duyuruyorum” ifadelerine yer verdi.