Erbaa'da Un Yüklü Tır Devrildi Erbaa'da Un Yüklü Tır Devrildi

Anıtkabir'i ziyaret eden Melike Tepecik, sosyal medya hesabından seçim sonuçlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.
Anıtkabir'i ziyaret eden Melike Tepecik, sosyal medya hesabından seçim sonuçlarına dair değerlendirmelerde bulundu.Tepecik paylaşımında, Mustafa Kemal Atatürk'e verdiği sözü tutamadığını, ancak Cumhuriyet ve Atatürk'ün bıraktığı değerlerin gücüyle yoluna devam ettiğini ifade etti.  Cumhuriyet'in kadın savunucularının varlığını ve mücadelesini dile getiren Melike Tepecik açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
‘’Canım Atatürk; sana verdiğim sözü ilk defa  tutamadım, Yalnızca Cumhuriyetinden ve bizlere bıraktığın mukaddes değerlerinden aldığım güçle çıktığım yolda sana bir kadının zaferini ve mazbatası getirebileceğime, Cumhuriyetin kadınları var diyebileceğime inanarak, ses tellerim kesilinceye kadar hakkı ve hakikati haykırdım. Geldiğim yerde gördük ki “AK Parti ve MHP’nin birbirlerinin  laciverti olduğunu, ülkeyi birlikte bu hale getirdiklerini” dahi anlatmayı başaramamışım, anlatamamışım...
Velhasıl kazananın nasıl kazandığını, kaybedenlerin nasıl kaybettiğini bilmediği ve anlamadığı ilginç bir seçimi ülke olarak geride bıraktık. Sonuna kadar direndiğimi, çok mücadele ettiğimi bilmeni isterim. Aldığım yenilgi ile de söz verdiğim gibi sana başım dik, alnım açık geldim.
Bil ki başaramadım amma  Kerbela’dan beri hakikatin arkasında  yürüyen 73 kişiydik! Erbaa’da manipüle edilememiş, algı operasyonlarına  kurban gitmemiş, bütün girişimlere rağmen satın alınanamamış, sözünden dönmemiş, döndürelememiş 3.234 kişiyiz. İşte ben sana 3.234 cesur yüreğin iradesi ve dik başımla Türk ülküsü, Turan toprağı için olan savaşımızın ilimden sanata tüm alanlarda, sarsılmaz bir irade ile devam edeceğini bildirmeye geldim.
Senin de ifade ettiğin gibi: “Cumhuriyet fikren, ilmen, bedenen  kuvvetli ve yüksek seciyeli muhafızlar ister!” And olsun ki bu bu şiarın ilelebet payidar kalması için bir ömür boyu savaşacağım.’’

Muhabir: Hüsamettin Akçay Kelkit Gazetesi (Özel)