Adaylık açıklamasında Başkan Narman: “Kıymetli Esnaf ve Sanatkârlarımız

"Şu ellerin taşı bana hiç değmez, ille de dostun bir tek gülü yaralar beni" "Şu ellerin taşı bana hiç değmez, ille de dostun bir tek gülü yaralar beni"

Göreve geldiğimiz günden itibaren olduğu gibi; Adil, tarafsız, güler yüzlü ve dürüstçe hizmetlerimizi devam ettirmek için. Bulunduğumuz makamın, temsil ettiğimiz kesimin değerlerine sahip çıkmaya devam etmek için. Hesabıyla, muhasebesiyle tertemiz olan kooperatifimiz de, hizmet üretmek ve hizmet etmeye devam etmek için.

Desteklerinizle, karşılıklı saygı ve sevgi çerçevesinde yürütmüş olduğum; Erbaa Esnaf Sanatkârlar ve Kredi Kefalet Başkanlığına tekrar adayım.

Saygıdeğer Kooperatif Ortaklarımız bu itibarla geçen 6 yılı değerlendirdiğimizde görevimizi layıkıyla yerine getirdiğimize inanıyoruz. Önümüzdeki günlerde gerçekleşecek seçimli genel kurulumuzun Esnaf ve Sanatkâr Camiamıza, ülkemize, milletimize ve tüm teşkilatımıza hayırlı olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyor, yönetim ve denetim kurulumuz adına hepinize en derin sevgi ve saygılarımızı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim