Merkür Jet Erbaaspor’un Play-Off Takvimi Belli Oldu! Merkür Jet Erbaaspor’un Play-Off Takvimi Belli Oldu!

Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl, Ali Özgül Konukevi'nin yeniden faaliyete geçmesine katkkı veren hayırseverlerle bir araya geldi. Konukevinin yeniden faaliyete geçirilmesi sırasında maddi destek sağlayan hayırseverlere belediye meclis üyelerinin katıldığı iftar programında plaket takdim edildi.

Ali Özgül Konukevinin bütün Erbaalıların misafir odası olduğunu ifade eden Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl  “Burada oruçlarımızı açtıysak buranın yapımında destek olan hemşerilerimizin payı çok büyük. Bu binaya geldiğimizde yerler kapkaraydı. Camlar kırılmış tesisatlar sökülmüş ben içerde dolaşmaya çekinmiştim. Burası öyle bir haldeydi. O dönem söz verdik ama bu işin altından nasıl kalkacağız diye düşündüm açıkçası. Ama tabi geldiğimiz şu noktada sizlerin büyük destekleriyle burası bir otelin lobisi gibi konforlu bir hale dönüştü. Erbaa bizim evimiz ise bu konukevi de hepimizin misafir odası. Biz burayı bu amaçla düşünüyoruz. Bu niyetle yaşatmaya çalışıyoruz. Ben destekleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Allah birinizi bin etsin. Burada ne kadar dua aldığınızı inanın tahmin bile edemezsiniz" ifadelerine yer verdi.

baskan-karagol-hayirseverlerle-iftarda-bulustu_4797_dhaphoto1baskan-karagol-hayirseverlerle-iftarda-bulustu_4797_dhaphoto2baskan-karagol-hayirseverlerle-iftarda-bulustu_4797_dhaphoto3baskan-karagol-hayirseverlerle-iftarda-bulustu_4797_dhaphoto4