Bakan Yerlikaya, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, 6 ilde terör örgütüne yönelik 'Kahramanlar-30' kod adlı operasyonlar yapıldığını belirtti. Buna göre; il jandarma komutanlıklarınca Şırnak, Siirt, Kahramanmaraş, Diyarbakır, Muş ve Tunceli'de hava destekli gerçekleştirilen operasyonda 63 mağara, sığınak ve depo imha edildi. 1 keskin nişancı tüfeği, 5 piyade tüfeği, 1 makineli tüfek, 16 el bombası, 6 bomba atar ve mühimmatı, 8 anti-tank ve anti-personel mühimmatı, 155 milimetrelik 1 top mermisi, 31 mayın/el yapımı patlayıcı, 120 kilogram amonyum nitrat, çeşitli çap ve ebatlarda 3 bin 795 mühimmat, 3 dürbün, 6 telsiz, 362 pil ve çok sayıda mutfak, gıda, sağlık ve yaşam malzemeleri ele geçirildi.

Şehit Jandarma Astsubay Mehmet Gündüz için Mevlid-i Şerif Programı Düzenlendi Şehit Jandarma Astsubay Mehmet Gündüz için Mevlid-i Şerif Programı Düzenlendi

Teröristlerin inlerini başlarına yıkmaya devam edeceklerini belirten Yerlikaya, "Kahraman jandarmalarımızı tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin. Yılın 365 günü, 4 mevsim, 12 ay, gece gündüz demeden operasyonlar düzenliyoruz. Terörle mücadelemiz son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar kararlılıkla devam edecek" ifadelerini kullandı.