Mide Fıtığına Cerrahiden Çözüm: Erbaa Hastanesi'nde İlk Kez Gerçekleştirildi Mide Fıtığına Cerrahiden Çözüm: Erbaa Hastanesi'nde İlk Kez Gerçekleştirildi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, dün akşam Çankaya ilçesine bağlı İlkadım Mahallesi'ndeki Dikmen Caddesi'nde bir aileye taziye ziyaretinde bulundu. Ziyaretin ardından Bakan Göktaş, evden çıkıp aracına binerek ayrılırken, koruma ekibinde bulunan polis memuru Musa Erdem, yanında bulunan diğer koruma polis ile yolun karşısındaki otomobillerine doğru ilerledi. Bu sırada sürücüsü aşırı hızlı olduğu iddia edilen 06 KC 290 plakalı otomobil, polis memuru Musa Erdem'e çarptı. Karşı şeride savrulan Erdem, 34 HDT 114 plakalı otomobilin altında kaldı. Çevredeki vatandaşlar otomobili kaldırarak Erdem'i çıkardı. Erdem, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Cumhurbaşkanlığı Koruma Daire Başkanlığı kadrosunda görevli şehit polis memuru Erdem için Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde tören düzenlendi. Törene şehidin ailesi ve yakınları ile İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız ve meslektaşları katıldı.

Editör: Şaban Konyar