Niksar’ın Günebakan Köyünde oluşan heyelan sonucu 12 evin yıkıldığı ve 40’ın üzerinde evin ise kullanılamaz hale geldiği bölgeye, Anayasa Komisyonu Başkanı ve aynı zamanda AK Parti Tokat Milletvekili Av. Yusuf Beyazıt ziyarette bulundu. Beyazıt, Niksar Kaymakamı Ekrem Çeçen ve köy muhtarından köyün son durumu ile ilgili gelişmeler hakkında bilgi aldı.

 Anayasa Komisyon Başkanı Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Niksar - Günebakan köyümüzde meydana gelen heyelanın ardından ilk günden itibaren hemşerilerimizin yanındayız. Bölgede yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, hemşerimizin ihtiyaçlarını karşılamak ve afetin etkilerinin giderilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” ifadelerini kullandı. 

Anayasa Komisyonu Başkanı Tokat Milletvekili Yusuf Beyazıt’a Niksar’ın Günebakan Köyü ziyaretinde Niksar Kaymakamı Ekrem Çeçen, AK Parti Niksar Belediye Başkan adayı Semih Tepebaşı ve AK Parti Niksar İlçe Başkanı Akif Karataş eşlik etti.

Heyelan tehlikesi sonucunda 12 evin yıkıldığı ve 40’ın üzerinde evin kullanılamaz hale geldiği Niksar Günebakan Köyü’nü ziyaret etti.  Köylüler ve köy muhtarı ile bir araya gelen Milletvekili Yusuf Beyazıt, Niksar Kaymakamı Ekrem Çeçen ve köy muhtarından son durumla ve gelişmelerle ilgili bilgiler aldı. Sosyal medya hesabından paylaşım da yapan Milletvekili Beyazıt, “Niksar - Günebakan köyümüzde meydana gelen heyelanın ardından ilk günden itibaren hemşerilerimizin yanındayız. Bölgede yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, hemşerimizin ihtiyaçlarını karşılamak ve afetin etkilerinin giderilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” ifadelerini kullandı. 

Tokat'ın Toprağı Depremleri Haber Veriyor: Radon Gazı ve İyonosfer Bağlantısı Tokat'ın Toprağı Depremleri Haber Veriyor: Radon Gazı ve İyonosfer Bağlantısı

Anayasa Komisyonu Başkanı Tokat Milletvekili Yusuf Beyazıt’a Günebakan Köyü ziyaretinde Niksar Kaymakamı Ekrem Çeçen, AK Parti Niksar Belediye Başkan adayı Semih Tepebaşı ve AK Parti Niksar İlçe Başkanı Akif Karataş eşlik etti.

Muhabir: Hüsamettin Akçay Kelkit Gazetesi (Özel)